Bio 21/1

Knyckertz & snutjakten, Kl. 15.00

80 kr, 7 år, 1h 42 min, svenskt tal

”Knyckertz & snutjakten” tar den älskade tjuvfamiljen från böckerna och julkalendern till landets biografer i ett spännande äventyr för hela familjen.

Hunden Snuten är Tures bästa vän. Men det verkar som familjen Knyckertz snott den. Ture måste välja, ska han vara ärlig och lämna tillbaka hunden, eller behålla den och därmed hjälpa familjen att genomföra en livsfarlig kupp? Sanningen är inte alltid den man tror och Tures beslut kommer att leda till en större katastrof än han kunnat ana…

 

The Holdovers, Kl. 18.30

100 kr, 7 år, 2 h 15 min, svensk text

En jobbig lärare, en stökig tonåring och en husmor som nyss mist sin son i Vietnam. Hur är förutsättningarna för ett minnesvärt julfirande då?

Paul Hunham är en allmänt ogillad professor på en skola som heter Barton Academy. Utan familj och utan någonstans att åka över julen 1970, stannar han på campus för att handleda studenter som inte kunnat åka hem. Efter några dagar finns bara en person kvar: den stökiga 17-åringen Angus, en duktig elev, vars dåliga beteende alltid hotar att få honom avstängd. Tillsammans med skolans chefskock Mary, vars egen son nyligen dött i Vietnam, bygger de tre en osannolik vänskap när de tillbringar julen tillsammans under två mycket snörika veckor i New England.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *